Conducător auto cercetat pentru săvârșirea a trei infracțiuni, reținut de către polițiștii constănțeni

277
Conducător auto cercetat pentru săvârșirea a trei infracțiuni, reținut de către polițiștii constănțeni - arest-1544949681.jpg

Articole de la același autor

La data de 15 decembrie a.c., în jurul orei 21.35, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din municipiul Medgidia, a condus un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța, dinspre strada Dezrobirii, iar la intersecția cu sensul giratoriu din dreptul aleii de acces către bulevardul Aurel Vlaicu, nu ar fi acrodat prioritate unui alt autoturism, condus în sensul giratoriu de un alt bărbat. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unuo pasager din al doilea autoturism, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din orașul Năvodari.


Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au stabilit că șoferul vionovat de producerea accidentului se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o concentrație de 0,79 mg/l alcool în aer pur expirat, fapt pentru care l-au condus la Spitalul Clinic Județean Constanța pentru a-i fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
Ulterior, conducătorul auto a devenit agresiv și a adus amenințări unui polițist din cadrul Poliției Rutiere Constanța, care se afla în exercitarea atribuțiunilor de serviciu.


În dimineața zilei de 16 decembrie a.c., polițiștii constănțeni l-au reținut pe conducătorul auto pe bază de ordonanță, pe o perioadă de 24 de ore, introducându-l în C.R.A.P. al IPJ Constanța.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și ultraj.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 16 Decembrie 2018
Stire din Eveniment : Ninsorile din Vest închid mai multe școli
Duminică, 16 Decembrie 2018
Stire din Eveniment : Anunțul CNAIR, privind starea drumurilor
Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
Stire din Eveniment : ACCIDENT RUTIER LA CONSTANȚA!
Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
Stire din Eveniment : Minor dispărut de acasă! L-ați văzut?
Pagina a fost generata in 0.8226 secunde