"Concurs" de infracțiuni rutiere între șoferii constănțeni

260

Articole de la același autor

Rutieriștii constănțeni au depistat mai mulți șoferi, în județul Constanța, care conduceau autoturisme sub influența băuturilor alcoolice sau fără a avea permis. 


Spre exemplu, în urmă cu două zile, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța, au depistat un bărbat, de 33 de ani, din localitatea Poarta Albă, care a condus un autoturism pe DN3, în localitatea Ciocârlia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 


De asemenea, polițiștii Secției 5 Rurală Cogealac au depistat, pe raza localității, un bărbat de 56 de ani, care a condus o mașină pe strada Fabricii, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Oamenii legii au condus persoana în cauză la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 


Tot în urmă cu două zile, polițiștii Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, de 28 de ani, din localitatea Cobadin, care a condus un autoturism cu numere de înmatriculare expirate, pe DN3. În cauze, au fost întocmite dosare penale. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.5025 secunde