"Concurs" de alcool la volan între șoferii constănțeni

229

Articole de la același autor

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat, în urmă cu două zile, un șofer, în vârstă de 42 de ani, din Negru Vodă, care a condus un autoturism pe strada Merilor din oraș, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul în cauză a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. 


De asemenea, polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din localitatea Târgușor, care a condus o autoutilitară pe raza localității, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 


Agenții Secției 6 Rurală Cernavodă au depistat un alt șofer, în vârstă de 35 de ani, din localitatea Rasova, care a condus un autoturism pe strada Mircea cel Bătrân, din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice.


Totodată, polițiștii din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au depistat un bărbat, în vârstă de 39 de ani, care a condus un moped pe DJ 391, între localitățile Mereni și Topraisar, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, acesta pierzând controlul asupra direcției de mers și răsturnându-se pe carosabil. 


Bărbații în cauză au fost conduși la spital pentru a li se preleva probe biologice. În cauze, au fost întocmite dosare penale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3784 secunde