Comercianții ilegali, amendați cu zeci de mii de lei

182
Comercianții ilegali,  amendați cu zeci de mii de lei - comerciantii-1509642553.jpg

Articole de la același autor

În perioada 1 - 31 octombrie, Direcția Generală Poliția Locală, prin serviciile Control Disciplina în construcții și afișajul stradal, Control Protecția mediului și Inspecție activitate comercială, a acționat pe raza municipiului Constanța în ceea ce privește respectarea normelor legale în vigoare.

În această perioadă, polițiștii locali au încheiat 130 procese verbale de constatare și sancționare a contravențiilor privind autorizarea lucrărilor de construcții, activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite, comercializarea produselor și serviciilor de piață. În baza acestor acte normative, au fost aplicate amenzi în valoare de 66.500 lei.

Pe parcursul lunii octombrie, efective de polițiști locali, în cooperare cu polițiști din cadrul IPJ Constanța, jandarmi de la Gruparea de Jandarmi Mobilă "Tomis" Constanța și Inspectoratul Județean de Jandarmi Constanța, au acționat în sistem integrat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale de pe raza municipiului Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9721 secunde