Comercianții ambulanți de pe plajă, puși pe fugă de polițiștii locali

328

Articole de la același autor

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au luat la pas aproape zilnic plajele din municipiul Constanța și stațiunea Mamaia, pentru a-i alunga pe vânzătorii ambulanți.

"În urma verificărilor, efectuate pe plaja din stațiunea Mamaia, Plaja Modern și Trei Papuci, pe parcursul lunii iulie, au fost aplicate 311 amenzi contravenționale, în valoare totaă de 197.250 de lei", precizează reprezentanții Poliției Locale Constanța. De asemenea, echipele de control au dispus măsura confiscării banilor, 2.646 de lei, proveniți din exercitarea faptelor ilicite și a mărfurilor supuse comercializării neautorizate.

"Au fost confiscate 3.530 de bucăți de porumb fiert, aproximativ 33 de kg de zmeură, sute de produse alimentare, comercializate în condiții igienico-sanitare improprii, articole estivale și de artizanat, 105 sticle cu nămol etc.. Pe această cale, lansăm un avertisment ferm față de toți cei care abordează practici comerciale în această manieră, că reacția Direcției Generale Poliția Locală Constanța va fi una legală și extrem de riguroasă", mai spun cei de la Poliția Locală.

Acțiuni similare vor continua și în luna august, pentru prevenirea și combaterea comerțului ilicit pe plajă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6209 secunde