Comandant nou în cadrul Brigăzii "Rechinii Albi"

442
1

Articole de la același autor

La sfârșitul săptămânii trecute, la sediul Batalionului 341 Infanterie "Constanța" a avut loc ceremonia militară organizată cu prilejul predării - primirii funcției de comandant de batalion.

Acțiunea a debutat cu primirea raportului de către comandantul Brigăzii 9 Mecanizată "Mărășești", colonel Dorin Toma, trecerea în revistă a formației, urmată de intonarea imnului național.

Ulterior, s-a dat citire ordinului de numire în funcția de comandant al Batalionului 341 Infanterie "Constanța", a locotenent colonelului Ciprian Balica. Noul comandant al batalionului a preluat comanda și Drapelul de Luptă de la colonelul Liviu Necula, care a fost numit în funcția de șef de stat major la Brigada 9 Mecanizată "Mărășești".

În cuvântul său, comandantul Brigăzii 9 Mecanizată "Mărășești" a urat succes celor doi ofițeri în activitățile pe care aceștia le vor desfășura în noile funcții. Activitatea militară s-a încheiat cu defilarea efectivelor participante la ceremonial.

Locotenent colonelul Ciprian Balica, șef al Promoției 120 "Mărăști Mărășești, Oituz - 100" a Universității Naționale de Apărare "Carol I", s-a născut la data de 11 iulie 1975 în localitatea Turnu-Măgurele, județul Teleorman.

Comentează știrea

nae
4 februarie 2018
oaste nu jucarie

armata-i mirifica dar aproape inexistenta in schimb grade de general si colonel ,activi sau in pensie speciala cacalau,spre comparatie pe vremea odiosului un capitan era comandant de batalion si i-si facea treaba la fel de bine ca acest lent colonel care va fi avansat cat de curand

Pagina a fost generata in 1.5545 secunde