Coliziune în lanț, din cauza unor neînțelegeri în trafic

de Cuget Liber Marţi, 21 Ianuarie 2020 163
Un accident rutier cu două victime a avut loc la ieșirea din Suceava spre Plopeni, marți dimineață, când patru autoturisme au intrat în coliziune, relatează realitatea.net. Potrivit martorilor, accidentul a avut loc după ce un conducător auto nu a păstrat distanța regulamentară în mers. O șoferiță a semnalizat stânga și a oprit pentru a intra într-un peco, moment în care două autoturisme aflate în spatele acesteia au încetinit.

Un al treilea autoturism, din cauza vitezei, nu a putut opri la timp și a intrat în coliziune față spate cu autovehiculul din fața sa. Șoferul autovehiculului lovit s-a speriat, a accelerat, a lovit autoturismul din fața sa, după care a părăsit carosabilul prin partea dreaptă, a lovit un stâlp și un copac și s-a oprit în gardul unui imobil.

În urma accidentului, două persoane au fost rănite. La fața locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ. Victimele, conștiente și cooperante, au fost transportate la UPU Suceava.

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei