Școli constănțene, vizitate de polițiști. Violența și bullying-ul, pe lista subiectelor dezbătute

190
Școli constănțene, vizitate de polițiști. Violența și bullying-ul, pe lista subiectelor dezbătute - untitled-1551339689.jpg

Articole recomandate

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au vizitat Școlile Gimnaziale nr. 33 ,,Anghel Saligny" și nr. 23 ,,Constantin Bâncoveanu" din Constanța, unde au desfășurat activități informativ-preventive.

Astfel, polițiștii constănțeni au discutat cu elevii despre subiecte privind răspunderea penală și contravențională a minorilor, prevenirea violenței și bullying-ului în mediul școlar.

Activitățile au fost desfășurate în parteneriat cu reprezentanții Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane și Gărzii de Coastă, care au oferit recomandări legate de traficul de persoane și privind legislația Poliției de Frontieră.

Activitățile derulate se subscriu obiectivelor Programului de prevenire a delincvenței juvenile și a victimizării minorilor – prioritate națională și locală și a Proiectului preventiv ,,Pregătiți pentru viață".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1657 secunde