Colete cu țigări de contrabandă, transportate cu căruța!

164
Colete cu țigări de contrabandă, transportate cu căruța! - polfro-1539691416.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Darabani au descoperit și confiscat, în urma unei acțiuni desfășurate în zona de competență, 5.000 pachete cu țigări de contrabandă, în valoare de 60.000 lei. 


În data de 15 octombrie a.c., în jurul orei 21.00, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Darabani - I.T.P.F. Iași, acționând în baza unor informații, au organizat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.


Astfel, în jurul orei 21.00, polițiștii de frontieră au observat pe direcția localității de frontieră Păltiniș, o persoană care transporta cu ajutorul unui atelaj hipo șase colete voluminoase învelite în folie de culoare neagră.


Polițiștii de frontieră au legitimat bărbatul, iar în urma verificărilor specifice efectuate, au stabilit că acesta este cetățeanul român G.D., în vârstă de 39 ani, domiciliat pe raza județului Botoșani.


În urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 5000 pachete cu țigări de proveniență Duty Free.
Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că a descoperit țigaretele pe malul râului Prut și le-a încărcat în atelaj cu intenția de a le transporta în localitate în vederea comercializării.


Polițiștii de frontieră au întocmit în cauză lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. Întreaga cantitate de țigări, în valoare estimată de 60.000 lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor și stabilirea întregii activități infracționale.


Față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca să fie prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4284 secunde