Colegii polițistului lovit cu sabia de interlop: "I-a crăpat capul ca unui pepene!"

1575
4
Colegii polițistului lovit cu sabia de interlop:

Articole recomandate

Dan Ciprian Sfichi, luptătorul SAS băgat în comă la Suceava, se zbate în continuare între viață și moarte. Colegii polițistului lovit cu sabia de interlop la Suceava au rememorat pentru Libertatea momentele atacului, în urma căruia polițistul a ajuns în comă la spital. "I-a crăpat capul ca unui pepene!", au mărturisit cei care, în acea dimineață de decembrie au bătut la usă lui Alexandru Huțuleac, un infractor în vârstă de 28 de ani care nu era la prima întâlnire cu polițiștii.

Momentele de dinaintea sceneai sângeroase au rămas întipărite în mintea "mascaților" din Suceava care au fost martori la atacul brutal al interlopului. Fix la ora șase, patru luptători însoțiți de ofițeri de la Crimă Organizată au mers la casa sin Rădăuți a suspectului. Acolo, în curte se afla un cîine, unul de luptă din câte se pare, care a fost legat, undeva, în spatele curții, chiar de Ciprian. Asta pentru că și el a avut un astfel de animal de companie și știa cum să se poarte cu el.




El a lovit cu "berbecul" în ușa interlopului


Apoi, după ce au făcut somațiile legale și au văzut că nimeni nu le deschide, luptătorii au luat din mașină "berbecul" și au început să lovească în ușa grea de metal. Cel care a făcut acest lucru a fost chiar Sfichi. El se afla în cadrul ușii, în stânga lui fiind un alt coleg, care avea casca pe cap. iar lânga acesta era chiar șeful Serviciului de Acțiuni Speciale Suceava.


"I-a crăpat capul ca unui pepene!"


Când, în sfârșit, ușa a cedat, lovituta a venit fulgerător din întumeric. "Nu a avut cum să vadă ceva. L-a lovit direct în moalelel capului, cum se spune. I-a crăpat capul ca unui pepene!", au declarat pentru Libertatea surse apropiate anchetei. Abia apoi, interlopul Alexandru Huțuleac a fost pus la pământ și încătușat.

Sursa: libertatea.ro


Comentează știrea

boc
9 decembrie 2017
popor de țigani

Popor de țigani

europeanu
9 decembrie 2017
Procedura gresita

cand intri in casa unui astfel de animal,intai arunci inauntru o grenada defensiva si pe urma il intrebi de sanatate. Model american.

Ctean
10 decembrie 2017
Gresit

Colegii lui de ce nu la ti impuscat pe interlop? Nici nu trebuia sa mai stati la discutii, el o sa stea in puscarie si o sa iasa bine mersi si colegul vostru o sa putrezeasca sau o sa ramana vai de capul lui .

Rasist
10 decembrie 2017
Moarte interlopilor..in chinuri

Gaze frate..in intuneric!! Letale daca se poate cu foc de avertisment in plin si dupa in aer hii hii..

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2685 secunde