COȘMAR PENTRU O MĂMICĂ ROMÂNCĂ, ÎN ITALIA! A FOST LĂSATĂ SĂ-ȘI AVORTEZE SINGURĂ GEMENELE, ÎN BAIA SPITALULUI

4698
COȘMAR PENTRU O MĂMICĂ ROMÂNCĂ, ÎN ITALIA! A FOST LĂSATĂ SĂ-ȘI AVORTEZE SINGURĂ GEMENELE, ÎN BAIA SPITALULUI - amfacutavortlaaproapecincilunisi-1521704104.jpg

Articole recomandate

Avort tragic într-un spital din Perugia, Italia pentru o mamă româncă în vârstă de 37 de ani, însărcinată cu două fetițe gemene.


Nefericitul eveniment a avut loc la un spital din Perugia, unde o pereche de viitori părinți români, rezidenți la Asissi, s-au prezentat pentru o consultație, în urma durerilor pe care femeia româncă le avea în a 21-a săptămână de sarcină gemelară.

Astfel, au fost necesare măsuri medicamentoase de întrerupere a sarcinii prin provocarea unui avort terapeutic, indus, după ce s-au constatat condițiile în care erau cele două fetițe: una era deja moartă, în timp ce cealaltă risca o deteriorare neurologică gravă.

În urma medicamentelor administrate, femeii i s-a provocat nașterea fetițelor, și a fost lăsată singură de către medicii italieni, aceasta fiind nevoită să avorteze în baia spitalului, asistată doar de soțul ei.

Tatăl, încă agitat, explică modul în care fiicele sale s-au născut în baia spitalului, mai exact în recipientul în care de obicei bolnavii se ușurează fără ca cineva din personalul sanitar să se intereseze de ei prin monitorizarea condițiilor și asistarea mamei în mod corect.

Românca de 37 de ani, care a pierdut o cantitate considerabilă de sânge după ce aceasta a avortat singură.

"M-am simțit rău tare și am mers la baie. Soțul meu m-a sprijinit de perete pentru că eram aproape leșinată și a solicitat repede asistență, chemând în ajutor pe careva. A venit o tânără asistentă și un doctor. Între timp, avortasem una dintre cele două fetițe, au găsit-o deja în recipientul în care se urinează de obicei. Ambele fete erau prinse cu cordonul ombilical" povestește printre lacrimi mama româncă cele mai oribile momente ale situației pe care a fost nevoită să le trăiască. Tot ea explică, cum au pornit manevrele dure pentru a elimina placenta, dar care s-au dovedit inutile, pentru că în astfel de cazuri este necesară operația.

Conform rotalianul.com, intervenția, a avut loc abia după două ore.

Prin urmare, cuplul român susține că a fost contactat de mai mulți medici de la secția respectivă care "și-au cerut scuze pentru ce s-a întâmplat".

În momentul de față, femeia este asistată de un psiholog pentru a depăși drama pierderii fetițelor, cea a avortului și a condițiilor de coșmar în care acesta a avut loc. De asemenea, aceasta a decis să facă o plângere oficială autorităților pentru că nu exclude că ar putea suferi în continuare și daune fizice în plus față de cele psihologice, scrie realitatea.net







Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4629 secunde