CLIPE TERIBILE PENTRU UN CONSTĂNȚEAN LĂSAT DE POLIȚIȘTI FĂRĂ MAȘINĂ. Ce le-a spus acesta oamenilor legii

2281
1
CLIPE TERIBILE PENTRU UN CONSTĂNȚEAN LĂSAT DE POLIȚIȘTI FĂRĂ MAȘINĂ. Ce le-a spus acesta oamenilor legii - dodge-1511435004.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu polițiști din cadrul I.P.J. Constanța, au descoperit, pe raza județului Constanța, un autoturism marca Dodge, model Nitro, semnalat ca fiind furat din Franța. 


Ieri, acționând în baza unei informații, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Constanța, în cooperare cu polițiști din cadrul I.P.J. Constanța – Compartimentul Furturi Auto, au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate în zona de competență. 


Astfel, a fost identificat, pe raza județului Constanța, un autovehicul marca Dodge, model Nitro, despre care existau informații că se află în atenția autorităților. În urma verificărilor s-a stabilit că autoturismul este căutat de autoritățile din Franța, acesta fiind declarat furat la data de 5 septembrie, iar la volan se afla cetățeanul român B.D., în vârstă de 44 de ani, domiciliat pe raza județului Constanța. Bărbatul a declarat că a achiziționat autoturismul de la o persoană din municipiul Timișoara, neavând cunoștință despre faptul că este căutat de către autorități. 


Autoturismul, în valoare de aproximativ 5.800 euro, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă până la finalizarea cercetărilor, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.


Comentează știrea

Constanteanu
18 decembrie 2017
Clipe teribile de prostie

Asa este cand cumperi.chilipiruri si te bucuri de pierderea altuia!Timisoara si a facut renume de vanzatori de masini furate! Ai luat teapa!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.418 secunde