CLIPE DE GROAZĂ! Peste 9.000 de pui decedați, în urma unui incendiu la o fermă din județul Constanța

773
CLIPE DE GROAZĂ! Peste 9.000 de pui decedați, în urma unui incendiu la o fermă din județul Constanța - incendiudevastatorlaofermadepasa-1552289785.jpg

Articole recomandate

Peste 9.000 păsări dintr-o hală de creștere intensivă a puilor de găină, din localitatea Corbu, au decedat prin intoxicare cu fum în urma unui incendiu care a izbucnit de dimineață, a informat un comunicat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Constanța.

Conform sursei citate, în jurul orei 3,00, pompierii militari din cadrul Stației Midia au fost solicitați să intervină la un incendiu care a izbucnit în incinta Avicolei din localitatea Corbu.

"Dintr-o hală de 750 metri pătrați a fost afectată de foc o suprafață de aproximativ 250 metri pătrați, respectiv așternutul de paie, iar la fața locului era o degajare foarte mare de fum din cauza căruia aproximativ 90% din efectivul de pui care erau în hală au decedat prin asfixiere. Este vorba despre aproximativ 9.000 de pui în vârstă de 30 de zile care au murit", se mai arată în comunicatul ISU Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2822 secunde