CLĂDIRE din Germania, CU ZECI DE ROMÂNI ÎNĂUNTRU, INCENDIATĂ! 33 VICTIME! AUTORITĂȚILE DIN ȚARA NOASTRĂ SUNT ÎN ALERTĂ

1527
2
CLĂDIRE din Germania, CU ZECI DE ROMÂNI ÎNĂUNTRU, INCENDIATĂ! 33 VICTIME! AUTORITĂȚILE DIN ȚARA NOASTRĂ SUNT ÎN ALERTĂ - incendiu-1512140914.jpg

Articole recomandate

O clădire în care se aflau români a fost incendiată în Germania. 33 de persoane au fost transportate de urgență la spital.

Un imobil din localitatea germană Bergkamen, în care se aflau și români, a fost cuprinsă de flăcări. 33 de persoane au ajuns la spital, transmite Ministerul Afacerilor Externe.

Consulatul General al României la Bonn urmărește îndeaproape evenimentele legate de incendiul produs la data de 1 decembrie 2017, într-un imobil situat în localitatea germană Bergkamen.

"Oficiul consular a întreprins, în regim de urgență, demersuri pe lângă autoritățile locale, în vederea obținerii unor informații cu privire la existența unor cetățeni români printre victime. Potrivit informațiilor furnizate de autoritățile locale, în imobilul afectat de incendiu locuiau 45 de persoane, printre care și cetățeni români. 33 dintre persoanele afectate au fost spitalizate, urmare intoxicației cu fum, 7 dintre acestea fiind în stare gravă, fără a le fi pusă viața în pericol. O parte dintre persoanele spitalizate au fost externate. Conform datelor comunicate de către autoritățile locale, ancheta privind cauzele producerii incendiului este în desfășurare", se arată într-un comunicat al MAE.

Consulatul General al României la Bonn monitorizează cu prioritate cazul și menține în permanență legătura cu autoritățile competente, fiind pregătit să acorde asistență consulară.

Comentează știrea

hmm
3 decembrie 2017
bravo

Foarte bine. Numai cetateni model nu cred ca erau. Chiar si asa... Focul n-a fost pus de fapt la o masina din zona, ce s-a extins la bloc, sau cum era?

Procust
3 decembrie 2017
Foarte bine....cu totii banuim ce fel de romanasi erau acolo !

Poate vin Nemtii aia in vizita de lucru si pe la Henry Coanda !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5383 secunde