Circulație îngreunată pe A1 și A2, pe sensul spre Capitală. Coloană de mașini la intrarea în București

143
Circulație îngreunată pe A1 și A2, pe sensul spre Capitală. Coloană de mașini la intrarea în București - auto3-1563718353.jpg

Articole recomandate

Din cauza numărului mare de autovehicule, circulația rutieră pe autostrada A1 Pitești - București și pe Autostrada A2 București - Constanța se desfășoară în condiții de aglomerație în sensul către Capitală, arată Info Trafic.


"Din cauza numărului mare de autovehicule, circulația rutieră pe sensul către Capitală al autostrăzii A1 Pitești - București se desfășoară pe tronsonul kilometric 36 - 40 în condiții de aglomerație. La intrarea în municipiul București s-a format coloană de mașini", arată un comunicat InfoTrafic.


De asemenea, pe Autostrada A2 București - Constanța, pe sensul către capitală valorile de trafic sunt crescute. Între kilometrii 212(Constanța) și 160 (Cernavodă) traficul este intens iar pe anumite tronsoane se circulă în coloană.


De asemenea, tot în direcția către București, este aglomerație pe Podul Cernavodă, staționându-se la Stația de taxare de la Fetești. Se circulă cu viteză redusă și între Fetești și Lehliu Gară precum și la intrarea în capitală.


Potrivit Info Trafic, șoferii care se întorc de pe litoral pot folosi ruta ocolitoare de pe DN 3A: Fetești - Drajna Nouă - Lehliu Gară.


Polițiștii recomandă ca, pentru prevenirea producerii unor accidente de circulație, șoferii să mărească distanța în mers între autovehicule, să folosească luminile de întâlnire și să nu se angajeze în depășiri riscante.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4473 secunde