Circulația trenurilor spre mare ESTE BLOCATĂ. Două persoane S-AU ELECTROCUTAT pe Podul CFR Herăstrău

1660
Circulația trenurilor spre mare ESTE BLOCATĂ. Două persoane S-AU ELECTROCUTAT pe Podul CFR Herăstrău - pod-1560704794.jpg

Articole recomandate

Doi tineri s-au electrocutat duminică după-amiază pe podul CFR din Parcul Herăstrău din Capitală, intervenția pompierilor și salvatorilor SMURD fiind îngreunată din cauza tensiunii de pe fire, informează reprezentanții ISU București-Ilfov.


Agerpres relatează că la fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje SMURD, ale pompierilor și medicale, însă nu s-a putut interveni rapid pentru salvarea celor două persoane din cauza tensiunii electrice de pe fire, fiind vorba de 27.000 de V pe linia de înaltă tensiune. 


Anterior, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov au anunțat că un băiat, în vârstă de 17 ani, a fost electrocutat pe podul CFR din Parcul Herăstrău. El s-a urcat pe arcada metalică a podului și s-a electrocutat, iar un alt adolescent, în vârstă de 19 ani, s-a urcat și el pe arcadă în încercarea de a-l salva.


La ora transmiterii acestei știri, cei doi tineri au fost coborâți de pe pod și au fost predați echipajelor medicale, unul dintre ei având arsuri pe 60% din suprafața corpului și fiind transportat la Spitalul Floreasca, iar celălalt, cu arsuri pe o suprafață foarte mică, a fost dus la Spitalul de Arși.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.844 secunde