Cine sunt cele șase persoane salvate de pe o navă, la Constanța

204
Cine sunt cele șase persoane salvate de pe o navă, la Constanța - whatsappimage20191117at235625-1574062512.jpg

Articole de la același autor

În data de 17.11.2019, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au efectuat controlul de frontieră la intrarea în țară asupra unei nave sub pavilion Panama, sosită în Portul Constanța din direcția Turcia, având un echipaj format din 22 marinari de naționalitate filipineză și rusă. Menționăm că, in momentul intrării navei in portul Constanta, Punctul de Trecere a Frontierei Constanța a fost informat că la bordul navei, se află șase pasageri clandestini, fără documente de călătorie. Conform declarațiilor comandantului navei, cei șase cetățeni au fost ascunși după ce nava a părăsit portul din Turcia. 


Din cercetările efectuate la bordul navei, cele șase persoane sunt originare din Algeria.


Comandantul navei a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor art. 7, alin. 1 și art.143 pct.1 din OUG 194 /2002, republicată și modificată de L 157/2011 cu amendă în valoare de 48.000 de lei.


La solicitarea comandantului navei, politistii de frontieră din cadrul G.N. Constanța au apelat Serviciul Unic de Urgenta 112 in vederea acordarii asistentei de specialitate intrucat la bordul navei a luat foc o saltea si persoanele in cauza au inhalat fum. In acest moment, focul a fost stins si persoanele sunt in afara oricarui oricarui pericol.


ISU Ct:


"Am fost solicitati sa intervenim pentru salvarea a 6 persoane, aflate pe o nava (pavilion panama) în Portul Constanta. Forțele alocate sunt:echipajul SMURD B și echipajul SMURD C, atpvm și o autospeciala de stingere. Din primele informații, toate cele 6 persoane sunt constiente.

Doar unul dintre ei va merge la spital, ceilalti sunt la bordul navei. Din informatiile pe care le am, nava are planificat sa stea cateva zile in port."


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7186 secunde