Cine este tânărul care a murit după ce a căzut de la etaj, la Mangalia

17169
Cine este tânărul care a murit după ce a căzut de la etaj, la Mangalia - 3augustmortmangaliainstrumentist-1596444964.jpg

Articole de la același autor

Azi noapte, cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța și polițiștii au fost sesizate că pe o stradă din municipiul Mangalia a avut loc un incident fatal, un bărbat a căzut de la etajul trei al unei clădiri. 


La fața locului a ajuns un echipaj de la Ambulanță, dar și polițiștii, care au constatat că era vorba despre un bărbat de 25 de ani, din municipiul Mangalia, care a căzut de la balconul uscătorului comun, de pe casa scării blocului. În ciuda eforturilor medicilor, tânărul a decedat. 


Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și fac cercetări pentru a stabili cauza și împrejurările în care a survenit decesul. 


Tânărul în vârstă de 25 de ani, Sedan A., este instrumentist, într-o formație constănțeană, iar moartea lui a luat prin surprindere apropiații, prietenii și cei care îi apreciau muzica. "Te-ai stins prea devreme, fratele meu cu suflet frumos. Condoleanțe tuturor rudelor!", este unul dintre mesajele postate de apropiați pe pagina de socializare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7377 secunde