Cine a autorizat zborul fatidic? "Dacă e să mor, vărule, să le dai banii fetelor mele..."

2139
Cine a autorizat zborul fatidic?

Articole de la același autor

Cauzele accidentului aviatic de miercuri, în care și-a pierdut viața omul de afaceri constănțean Liviu Bucățică, fratele fostei șefe a Turismului, Corina Martin, încă nu au fost stabilite, ancheta fiind în plină desfășurare.

Ca ipoteze, sunt o eroare de pilotaj, o defecțiune tehnică sau condițiile meteo.

Firesc, în această perioadă, până la elucidarea misterului, se ridică mai multe semne de întrebare, iar unul dintre acestea este cel referitor la autorizarea zborului.

"Nu reușesc să înțeleg... a autorizat cineva acel zbor... dacă vărul meu, care era lângă fratele meu, îmi spune că era un vânt extrem de puternic, când ei s-au urcat în avion? A decolat fără aprobare? A decolat cu aprobare? Nu s-a lăsat convins să nu plece pe tot vântul ăla... dar i-a dat vărului meu toți banii din buzunar, că «dacă e să mor, vărule, să le dai banii fetelor mele!!!»... Întreb.. dar nici nu știu de ce întreb… L-a tras destinul către acest zbor, l-a chemat cerul... L-a vrut Dumnezeu acolo, sus, în grădina Raiului...", a scris Corina Martin pe facebook.

XXX

Cercetările în cazul avionului prăbușit la Nehoiu se desfășoară sub comanda unui procuror de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești.

Primele declarații despre problema aprobării de zbor au fost făcut în spațiul mediatic de purtătorul de cuvânt al Prefecturii Buzău, Gabriel Cozma.

"Nu știu cine le-a dat aprobare de zbor, vremea era absolut imposibilă, ploua și plafonul de nori era foarte jos", a mai spus acesta, la puțin timp după incident.

Conform purtătorului de cuvânt al Prefecturii Buzău, avionul s-a prăbușit într-o zonă greu accesibilă, în arealul geografic al satului Valea Nehoiului, care aparține de orașul Nehoiu. Cozma a menționat că apelul la 112 a fost făcut de un cioban. Condițiile meteo au fost nefavorabile în zona de nord a județului Buzău începând de marți seara, cu vânt și precipitații. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3443 secunde