Cinci șoferi din Constanța au rămas fără mașini. Ce au depistat oamenii legii

297
Cinci șoferi din Constanța au rămas fără mașini. Ce au depistat oamenii legii - politia1-1553337076.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în colaborare cu polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au acționat pe linia prevenirii și combaterii traficului și furturilor de autovehicule.

 În acest context, au fost identificate 5 autoturisme, în valoare de aproximativ 60.000 euro, urmărite de alte state membre ale Uniunii Europene.

În perioada 21-23 martie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul I.P.J.

 Constanța, împreună cu polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat, pe raza județului Constanța, 5 autoturisme care figurează ca urmărite  de către autoritățile străine.

Astfel, pe raza municipiului Constanța, polițiștii au identificat două autoturisme, în posesia a doi tineri în vârstă de 22 de ani, care figurează urmărite de către autoritățile din Franța, respectiv Belgia.

Alte 3 autoturisme au fost identificate pe raza județului Constanța, în posesia a 3 bărbați cu vârste cuprinse între 29 și 30 de ani, care figurează urmărite de către autoritățile din Belgia (un autoturism) și Austria (2 autoturisme).

Autovehiculele, în valoare de 59.000 euro, au fost indisponibilizate și depozitate la sediul I.P.J. Constanța și la sediul Gărzii de Coastă.

Polițiștii constănțeni continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0598 secunde