Cinci persoane rănite, în urma unei explozii puternice

105
Cinci persoane rănite, în urma unei explozii puternice - inc-1513430715.jpg

Articole recomandate

Cinci persoane, printre care și doi copii, au fost rănite, vineri seara, în urma exploziei unei butelii de gaz în localitatea Dorobanți, județul Călărași, victimele fiind transportate la spitale din București întrucât au suferit arsuri. 


Purtătorul de cuvânt al ISU Călărași, Ovidiu Tătăranu, a declarat, sâmbătă, că toate cele cinci persoane locuiau în aceeași casă.

"Cinci persoane, 3 adulți și doi copii de 15 și 7 ani, au fost rănite în urma explozii care au avut loc în localitatea Dorobanțu. Din primele cercetări rezultă că toate cele cinci persoane locuiau în aceeași casă, iar deflagrația s-a produs din cauza unei butelii de voiaj. La fața locului s-a deplasat un echipaj SMJURD și echipaje ale SAJ Călărași, care au preluat victimele și le-au transporat la UPU Călărași iar ulterior s-a luat hotărârea ca victimele, în funcție de arsurile suferite în urma deflagrației, să fie transporate la spitale din București – Floreasca, Grigore Alexandrescu și la Spitalul de Arși", a spus Tătăranu potrivit realitatea.net.


Pompierii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor exacte care au dus la producerea exploziei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7639 secunde