Cinci locuințe din județul Constanța, sparte de același hoț

198
Cinci locuințe din județul Constanța, sparte de același hoț - hotilocuinte1-1556004277.jpg

Articole recomandate

Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de furt calificat, polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secțiilor 4 și 5, precum și ai Poliției orașului Murfatlar, au identificat un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Constanța, bănuit de comiterea faptelor.


Astfel, în perioada 13 martie - 21 aprilie a.c., tânărul în cauză ar fi pătruns în cinci locuințe de pe raza municipiului Constanța și una din orașul Murfatlar, de unde ar fi sustras diverse bunuri (sume de bani, mai multe laptopuri și telefoane mobile, o geantă de damă și două perechi de ochelari).


Polițiștii constănțeni continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a tânărului în cauză, care a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.


La data de 23 aprilie a.c., tânărul va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8659 secunde