Cinci indivizi sunt după gratii, în cazul furtului de amploare din Portul Constanța

374
Cinci indivizi  sunt după gratii, în cazul  furtului de amploare  din Portul Constanța - cinciindivizi-1493915901.jpg
În urma a 15 percheziții efectuate în județul Constanța, polițiștii și procurorii DIICOT din Constanța au destructurat o grupare infracțională bănuită de furturi de țigarete nefiscalizate, depozitate în Portul Constanța. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de circa 1.200.000 de euro.

Ieri, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor DIICOT Constanța, au efectuat 15 percheziții pentru destructurarea unei grupări infracționale care se ocupa cu furtul din societăți comerciale.

Membrii respectivei grupări, o parte aflați deja în stare de arest preventiv în alte cauze, ar fi comis faptele în perioada august 2015 - ianuarie 2016, sustrăgând, cu precădere din depozite ale Portului Constanța, cantități mari de țigarete nefiscalizate. Prejudiciul în cauză este de aproximativ 1.200.000 de euro.

În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că D.I., în vârstă de 38 de ani, I.I.-M., în vârstă de 45 de ani, T.I., în vârstă de 47 de ani, P.G.-I., în vârstă de 19 ani și D.P.-L., în vârstă de 23 de ani, domiciliați pe raza județului Constanța, ar fi pătruns într-un depozit din Portul Constanța Sud Agigea, de unde ar fi sustras aproximativ 1.200 de baxuri de țigări de mărci diferite.

Față de D.I., I.I.-M. Și T.I. a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depuși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Constanța, iar P.G.-I. și D.P.-L. se află în arest preventiv într-o altă cauză penală.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța sub coordonarea procurorilor DIICOT Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.3105 secunde