Cetățeni din Bangladesh, depistați de polițiștii de frontieră români

100
Cetățeni din Bangladesh, depistați de polițiștii de frontieră români - dsc4937-1540889577.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani - I.T.P.F. Iași, acționând în baza unor informații, ca urmare a bunei cooperări cu structurile de frontieră ale Ucrainei în zona de responsabilitate comună, au identificat și reținut pe comunicația Dorohoi – Botoșani, un grup de persoane. Acesta era format din cetățeni afroasiatici care nu își justificau prezența în zonă și nu dețineau documente de identitate asupra lor, fapt pentru care au fost conduși la sediul STPF Botoșani, pentru cercetări.


În urma verificărilor efectuate în comun cu grănicerii ucraineni, polițiștii de frontieră au stabilit că persoanele în cauză sunt șase bărbați, cetățeni din Bangladesh și au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România cu scopul de a ajunge într-un stat din Spațiul Schengen.


În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cele șase persoane fiind preluate în cursul acestei zile de către autoritățile ucrainene, în vederea continuării cercetărilor, în baza legislației celor două state pe linie de combatere a migrației ilegale. 


Reprezentanții celor două state vor colabora și în viitor și vor lua toate măsurile necesare pentru a păstra un climat de ordine și siguranță la frontiera comună.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4682 secunde