Cetățean prins în flagrant, dând mită, ca urmare a denunțului unui polițist

131
Cetățean prins în flagrant, dând mită, ca urmare a denunțului unui polițist - c2g9zdfjnji4ngq2yjuzmtq0mtrkzdnk-1562232131.jpg

Articole recomandate

Miercuri, 3 iulie a.c., ofițerii Direcției Generale Anticorupție - Serviciul Județean Anticorupție Dolj, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, în colaborare cu Inspectoratul de Poliție al Județului Dolj și Brigada de Operațiuni Speciale Craiova, au procedat la constatarea unei infracțiuni flagrante de dare de mită, săvârșite de un bărbat în vârstă de 39 ani, din municipiul Caracal, județul Olt.


În fapt, la data de 05.06.2019, O.I.C. i-a remis unui agent de poliție judiciară în cadrul Postului de Poliție Dioști (martor denunțător în cauză), foloase materiale constând în băuturi alcoolice, în legătură cu modul de îndeplinire a atribuțiilor de serviciu, privind instrumentarea unui dosar penal având ca obiect săvârșirea infracțiunii de distrugere, în care O.I.C. are calitatea de martor.


Ca urmare a acțiunii de prindere în flagrant, față de O.I.C. a fost pusă în mișcare acțiunea penală pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită, iar procurorul de caz a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5269 secunde