Cerere în căsătorie unică, pe o pârtie de schi din România

238
1
Cerere în căsătorie unică, pe o pârtie de schi din România - cerereincasatoriepepartielastraj-1519305909.jpg

Articole recomandate

Februarie nu-și dezminte renumele de Luna Îndrăgostiților. Un tânăr a ales o soluție inedită pentru a-și cere iubita în căsătorie. El a apelat la ajutorul monitorilor de schi din stațiunea Straja pentru a-și declara sentimentele față de iubită, scrie realitatea.net


Turiștii prezenți pe una dintre pârtiile de schi din stațiunea gorjeană Straja au fost surprinși, într-una din zilele trecute, de un banner mobil, care era coborât pe pârtie de câțiva monitori aflați pe schiuri. Pe banner era inscripționată o cerere în căsătorie uriașă, și anume "Babe, vrei să fii soția mea?", scrie unica.ro

La baza pârtiei, purtătorii bannerului care a putut fi citit de către toți schiorii, au fost așteptați de autorul ineditei cereri în căsătorie. Acesta a îngenuncheat în fața iubitei sale și i-a adresat și verbal întrebarea și i-a oferit un inel. După sărutul tandru din imaginile surprinse de una dintre turistele aflate în zonă, credem că răspunsul a fost un entuziast "Da".

Evident, tânărul a beneficiat de sprijinul necondiționat prietenilor, care l-au ajutat în punerea în scenă a simpaticului "complot."


Comentează știrea

Un cititor
22 februarie 2018
Neserioși

Prostii. Sunt evenimente in viața noastră pe care unii țin să le transforme in circ. Puțină moderație și seriozitate nu strică nimănui, asta dacă nu te " căsătoresti" pentru o zi cum e moda acum!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Mai 2015
Stire din Eveniment : Cine este Andrada? - Galerie foto
Duminică, 10 Ianuarie 2016
Stire din Cultură-Educație : "Cerere în căsătorie", la Club Doors
Pagina a fost generata in 0.4488 secunde