CERCETAT PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE MARE RISC

211
CERCETAT PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE MARE RISC - 6romidroguri-1545294017.jpg

Articole recomandate

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Covasna, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. – B.T. Covasna, au depistat un tânăr bănuit de trafic de cocaină.

La data de 17 decembrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Covasna au surprins un tânăr, de 20 de ani, pe raza municipiului Brașov, în timp ce ar fi ridicat, de la un transportator privat, un colet livrat prin intermediul unei firme de transport internațional.

Întrucât existau indicii că în interiorul pachetului se aflau substanțe interzise, polițiștii l-au condus la sediu, pentru continuarea verificărilor.

La controlul coletului, au fost descoperite, disimulate într-un ambalaj de patiserie, 70 de grame de cocaină fără aditivi, valoarea de piață a acesteia fiind estimată la 15.000 de euro.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Covasna, în vederea continuării cercetărilor, iar pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Operațiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiteri infracțiunilor de introducere ilegală în țară de droguri de mare risc, trafic cu droguri de mare risc și deținere de droguri de mare risc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9193 secunde