Cercetat pentru contrabandă cu țigări

1260
Cercetat pentru contrabandă cu țigări - 0511703587bc74bca3e776d11006ccf1.jpg
Un bărbat de 23 de ani a fost prins de polițiștii de frontieră constănțeni, la Ovidiu, cu mașina burdușită cu țigări de contrabandă.
Totul s-a întâmplat sâmbătă, în jurul orei 23, când autoturismul lui B.L., de 23 de ani, din Constanța, a fost oprit de oamenii legii de la Inspectoratul Județean al Poliției de Frontieră Constanța.
La verificarea mașinii, polițiștii au constatat că, în portbagaj și pe bancheta din spate, au fost găsite 768 cartoane de țigări marca "MT", de proveniență Republica Moldova, pentru care nu au fost prezentate documente legale de proveniență.
Din declarațiile date de șoferul autoturismului a reieșit că țigările au fost cumpărate de la o persoană necunoscută din zona județului Vaslui.
De asemenea, bunurile, în valoare de 54.000 de lei, au fost indisponibilizate în vederea confis-cării și introduse în camera de corpuri delicte ale IJPF Constanța. Tânărul va fi cercetat pentru comiterea infracțiunii de contra-bandă, dosarul lui fiind înaintat procurorilor de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța.
Potrivit purtătorului de cuvânt al IJPF Constanța, comisar șef Adrian Burcea, de la începutul lui 2010, polițiștii de frontieră din Constanța au desfășurat peste 20 de acțiuni privind combaterea contrabandei cu țigări, fiind aplicate sancțiuni contravenționale de aproximativ 80.000 de lei și confiscate produse de contrabandă constând în 8.462 pachete de țigări, cu o valoare de aproximativ 61.000 de lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.419 secunde