Cei doi pietoni loviți intenționat cu mașina de atacatorul de la mallul din Brăila, operați

102
Cei doi pietoni loviți intenționat cu mașina de atacatorul de la mallul din Brăila, operați - ataclamallinbraila1024x636943546-1542024162.jpg

Articole recomandate

Cei doi pietoni loviți intenționat duminică, pe șoseaua de centură a Brăilei, de șoferul de 20 de ani care a înjunghiat un bărbat și a intrat apoi cu mașina în ușile de la intrarea în mall, rănind șapte persoane, au fost operați la Spitalul Județean de Urgență și sunt în stare stabilă.

Este vorba despre doi șoferi de la societatea locală de transport în comun, SC Braicar SA, care se pregăteau să iasă pe traseu împreună cu mai mulți colegi, moment în care au fost loviți în plin de mașina condusă de șoferul de 20 de ani.

Atât bărbatul înjunghiat, în vârstă de 44 de ani, din comuna Cazasu, care a fost supus intervențiilor chirurgicale, cât și celelalte șapte persoane rănite la mall sunt stabile în momentul de față, potrivit informațiilor furnizate de Spitalul Județean de Urgență Brăila.

Autorul atacului de duminică în urma căruia au fost rănite zece persoane, Marius Valentin Parfenie, în vârstă de 20 de ani, a fost condamnat în 2017, de Judecătoria Brăila, la 6 luni de supraveghere ca măsură educativă, pentru comiterea în 2015, pe vremea când era minor, a infracțiunii de lovire sau alte violențe, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Dan.

Marius Valentin Parfenie împreună cu tatăl său au bătut cu ranga un bărbat până l-au băgat în spital, tatăl acestuia fiind condamnat la rândul lui la 8 luni de închisoare.

Zece persoane au fost rănite, în total, duminică, între care doi copii de 11 și 13 ani, de un tânăr de 20 de ani, care a intrat cu mașina în ușile de acces de la mall-ul din Brăila, la puțin timp după ce a înjunghiat un bărbat și a rănit doi pietoni aflați pe centura orașului.

''Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând 0,37mg/l alcool. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice, urmând a se stabili dacă se află sub influența altor substanțe'', a precizat Laura Dan.

sursa: romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8256 secunde