Ce spune Poliția despre bărbatul încătușat într-o benzinărie din Constanța

1406
Ce spune Poliția despre bărbatul încătușat într-o benzinărie din Constanța - politia-1523975130.jpg

Articole de la același autor

Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a oferit un punct de vedere cu privire la articolul publicat de cotidianul Cuget Liber, cu titlul : "Bărbat încătușat de polițiști, la Constanța. "Te voi distruge și te aranjez definitiv!", ieri, 16 aprilie. 
"La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța se fac verificări cu privire la aspectele semnalate în articolul dumneavoastră. Vă asigurăm, în continuare, de întreaga noastră disponibilitate, receptivitate și obiectivitate  în rezolvarea problemelor cu care vă confruntați, numai în măsura în care acestea intră în competența noastră de soluționare", a precizat Cristina Vasile, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, într-un răspuns oferit ziarului Cuget Liber. 


Vă reamintim că un bărbat, în vârstă de 39 de ani, a acuzat trei polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța abuz în serviciu, amenințare și loviri și alte violențe. Giorgian Carazieanu susține că a fost încătușat și amenințat de un agent de poliție, în timp ce aștepta la coadă pentru a-și cumpăra o cafea. 


"La data de 10 aprilie, mă aflam în incinta benzinăriei pentru a-mi cumpăra o cafea. Agentul Adrian Chisoiu mi s-a adresat pe un ton ridicat și m-a obligat să prezint actele mașinii staționate în parcare și permisul de conducere/buletinul. I-am spus că nu am actele asupra mea și, imediat, agentul le-a spus altor doi colegi: «Îl cunosc foarte bine pe acesta, e un țăran de la Băneasa». După o secundă, am fost înconjurat de cei trei, m-au imobilizat, mi-au întors brutal brațele la spate și m-au trântit la podea. M-au încătușat și m-au dus la autospeciala de poliție", povestește Giorgian Carazieanu. 


Totul ar fi plecat de la o abatere în trafic, oamenii legii amendându-l pe bărbat pentru că ar fi tăiat linia continuă din zonă, pentru a intra în benzinărie. Șoferul susține că nu a săvârșit abaterea de care este acuzat și că așteaptă lămuriri în instanță, atât pentru sancțiuni, cât și pentru încătușarea pe care o consideră abuzivă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9987 secunde