Ce spune ministrul Educației despre învățătoarea din Constanța acuzată de proxenetism

301
Ce spune ministrul Educației despre învățătoarea din Constanța acuzată de proxenetism - diicotmascatiproxeneti55-1351150812.jpg

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a declarat pentru Realitatea TV că Aurelia Grosu, învățătoarea de la Școala Gimnazială Sinoe acuzată că racola eleve pentru o rețea de proxeneți, trebuie să primească pedeapsa maximă.


"Pedeapsa maximă. N-am înțelegere din acest punct de vedere. Anul trecut a fost laborantă și se pregătea să susțină examenul de suplinitor, chiar la sfârșitul acestei săptămâni. Directorul școlii a girat pentru profesionalismul acesteia. Prin studii îndeplinea condițiile, dar prin fapte nu avea ce să caute acolo!", a afirmat ministrul Educației.


Cât privește testarea psihologică a învățătoarei, Ecaterina Andronescu a precizat: "Ea nu este cadru didactic. A racolat minore, anul trecut având calitatea de laborant. Colegii nu au sesizat comportamentul care presupunea derapaje. Nu va mai fi acceptată la examenul de suplinire. Ce a făcut este un fapt antisocial, când pune în pericol viața unor copii trebuie să-și primească pedeapsa maximă".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7824 secunde