Ce spun procurorii despre constănțeanul care țepuia marinari

344
1
Ce spun procurorii despre constănțeanul care țepuia marinari - 24martieinselaciunearestat-1395677127.jpg

Articole de la același autor

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și sesizarea Judecătoriei Constanța cu privire la luarea măsurii arestării preventive față de inculpatul Gheorghe Ciumpiliac, de 29 de ani, din Năvodari, acuzat de înșelăciune. 
"În fapt s-a reținut că, în data de 20 martie, inculpatul, prin folosire de nume și calități mincinoase i-a solicitat persoanei vătămate suma de 500 de dolari, în vederea angajării la o societate din municipiul Constanța, în condițiile în care respectiva societate nu efectua angajări. Persoana vătămată a efectuat verificări la respectiva societate, aflând faptul că nu avea locuri disponibile. 
În data de 21 martie, persoana vătămată s-a întâlnit cu inculpatul pentru a-i remite 500 de dolari, timp în care inculpatul a fost oprit de organele de poliție", se arată în comunicatul de presă al parchetului. Din informațiile deținute, respectivul constănțean dorea un post de marinar. 
Magistrații de la Judecătoria Constanța au admis solicitarea procurorilor, iar suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 


Comentează știrea

Ioana
19 mai 2014
recrutare

Acest baiat se mai ocupa si cu alte astfel de practici. Se recomanda ca reprezenta firma Mercury 360 Communications, promitea fetelor in baza unor contracte cu ștampila falsa job-uri foarte bine platite si ulterior le cerea diferite favoruri sexuale. Din cate stiu exista si un proces deshis de Mercury in acest caz.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6541 secunde