Ce pedeapsă a primit un minor acuzat de ucidere din culpă

464
Ce pedeapsă a primit un minor acuzat de ucidere din culpă - ucidereculpamedgidia-1583357024.jpg

Articole de la același autor

Magistrații Curții de Apel Constanța au încheiat cercetarea judecătorească în cazul unui adolescent de 16 ani, acuzat de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul fără permis auto. Judecătorii au dispus ca tânărul Ergean Ș., din Medgidia, să fie internat într-un centru educativ, pentru o perioadă de un an și șase luni. Adolescentul a fost judecat după ce, în iulie 2019, s-a urcat la volanul unui autoturism și a plecat la plimbare. La un moment dat, ajuns pe Fundătura Viilor, a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în plin într-un grup de oameni aflat pe trotuar. Două femei au fost omorâte în urma gestului necugetat al tânărului, iar alte două persoane au fost rănite grav. 


Mai mult, după producerea accidentului, adolescentul a fugit de la fața locului, fiind prins ulterior de oamenii legii. 
Pe lângă internarea tânărului, magistrații au mai dispus și plata a două daune civile, în valoare de 15.000 de lei și 10.000 de lei, care urmează să fie achitate către familiile victimelor de firma de asigurări auto. 


Marți, după emiterea deciziei finale a instanței de judecată, polițiștii de la Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Medgidia l-au ridicat pe tânăr de acasă, pentru a-l escorta până la centrul educativ, unde își va executa pedeapsa. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8846 secunde