Ce au descoperit medicii legiști după autopsia fetei care s-a sinucis

1859
Ce au descoperit medicii legiști după autopsia fetei care s-a sinucis - ceauaflatmediciilegistidupaceiau-1530782924.jpg

Articole recomandate

Rudele Nicoletei, copila de 15 ani din județul Suceava care și-a pus capăt zilelor, au primit rezultatul autopsiei. Medicii legiști au aflat că adolescenta nu era însărcinată, așa cum s-a zvonit inițial. Astfel, faptul că intrase în depresie și era șantajată de doi băieți din comuna natală rămân ca principale motive pentru care ea a decis să se sinucidă, scrie cancan.ro

Cei doi suspecți –unul de 16 ani, altul de 17 – au fost audiați de polițiști care i-au găsit acasă. În cursul zilei de astăzi, ei vor da din nou declarații în fața achetatorilor.


Adolescenta a fost găsită luni seara de bunicul ei spânzurată în șura gospodăriei din Ostra, Suceava. Copila locuia alături de părinți, bunici și sora ei mai mare, dar nimeni nu bănuia prin ce trece.


Mihaela, sora Nicoletei, vrea să se facă dreptate


"A șantajat-o. Citez: Dacă nu vii la mine în 30 de minute că sunt singur acasă, vrei cumva să vadă lumea ce am eu cu tine în telefon? Vii sau nu. Îmi dai răspuns pe Facebook dacă vii sau nu. Și ea nu i-a răspuns. Frica de părinți, frica de vorba lumii. Despre aceste mesaje a spus doar unei prietene, atât. Doar ei a avut curajul să-i spună. Am văzut și eu mesajele, chiar le-am citit. Așteptăm să se facă dreptate", a spus sora fetei.

Este foarte probabil ca cei doi minori care o șantajau pe Nicoleta să fie acuzați de amenințare. Telefonul fetei a fost cercetat în amănunt de anchetatori.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5162 secunde