Ce a făcut Poliția Locală Constanța în ultima lună a verii

248
Ce a făcut Poliția Locală Constanța în ultima lună a verii - ceafacut-1472832321.jpg
Primăria Constanța a făcut public raportul activității Poliției Locale, în perioada lunii august, cu un efectiv de 42 de polițiști locali. Astfel, putem afla că au fost soluționate 250 de sesizări privind Disciplina în construcții, afișajul stradal, Protecția mediului și Activitate comercială. 


Totodată au fost încheiate 456 procese-verbale de constatare și sancționare a contravențiilor în conformitate cu prevederile Legii 50/1991 privind autorizarea lucrărilor de construcții, Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite, OG 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor de piață, Legii 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, H.C.L. 134/2016 privind organizarea și funcționarea teraselor de alimen-tație publică, H.C.L.135/2016 privind organizarea și funcționarea activităților comerciale și a serviciilor de piață în municipiul Constanța, H.C.L. 136/2016 privind organizarea și funcționarea activităților comerciale și a serviciilor de piață în Stațiunea Mamaia și Sat Vacanță.


Polițiștii locali au confiscat 2.900 kg fructe, legume și alte produse alimentare. În luna august polițiștii locali au întreprins acțiuni tematice în municipiul Constanța, Sat Vacanță și Stațiunea Mamaia privind comerțul ambulant, fenomenul antisocial reprezentat de cerșetorie, igienizarea terenurilor aparținând domeniului pu- blic și privat al Municipiului Constanța, identificarea și sancționarea persoanelor care au campat ilegal pe spații neamenajate sau care răscolesc gunoiului, dar și identificarea persoanelor fără adăpost și igienizarea domeniului public ocupat abuziv. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3932 secunde