Cazul Săpoca. Doi pacienți, în continuare în stare gravă

150
Cazul Săpoca. Doi pacienți, în continuare în stare gravă - sapoca-1566460461.jpg

Articole recomandate

Ministerul Sănătății a transmis, în această dimineață, că două victime ale atacului de la Spitalul de Psihiatrie Săpoca se află în continuare în stare gravă.

Bărbatul transferat la Spitalul "Sfântul Pantelimon" este în continuare în stare gravă, dar staționar. Femeia internată în această unitate medicală solicită externarea și dorește să fie supravegheată în continuare la Buzău.

Totodată, una dintre pacientele transportate la Spital Universitar, care a fost operată, este în stare gravă, intubată, ventilată mecanic și instabilă hemodinamic. Cealaltă pacientă transferată care nu a necesitat intervenție chirurgicală și este în stare stabilă, fiind monitorizată.

Pacientul de la Spitalul Floreasca este stabil.

"Ieri, la reevaluarea CT leziunile intracerebrale apar ca fiind stabile - nici nu au evoluat, dar nici nu s-au resorbit. Astăzi, medicul ATI de salon este de gardă și a hotărât să încerce oprirea sedării", se arată în informarea Ministerului Sănătății, consultată de Agerpres.

Una dintre pacientele aduse la Spitalul Bagdasar, în vârstă de 83 de ani, este staționară, cealaltă pacientă de 62 de ani este programată luni pentru operație. La cel de-al treilea pacient de 60 ani care este în tratament conservator nu se consideră oportună operația, cel puțin momentan.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8522 secunde