Cazul Caracal. ​Gheorghe Dincă, scos din arest și dus la Poliție pentru o analiză comportamentală

177
Cazul Caracal. ​Gheorghe Dincă, scos din arest și dus la Poliție pentru o analiză comportamentală - dinca-1567522603.jpg

Articole recomandate

Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care a mărturisit că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, a fost scos din Arestul Central, marți, și dus la IGPR, unde se realizează o analiză a comportamentului său, au declarat surse judiciare.


Gheorghe Dincă a părăsit, marți, Arestul Central și a ajuns la sediul IGPR, unde, potrivit unor surse judiciare, se va realiza o analiză a comportamentului său.


DIICOT a anunțat oficial, luni, că Gheorghe Dincă a fost transferat din Arestul Poliției Olt în Arestul Preventiv din Capitală pentru noi audieri, dar și pentru a fi supus unei analize comportamentale și pentru o examinare psihiatrică.


Tot luni, DIICOT a anunțat că raportul final de expertiză medico-legală transmis de către Institutul Național de Medicină Legală "Mina Minovici" arată că "analiza genetică a probelor biologice de os, reprezentată de elemente dentare selectate din coletul cu fragmente osoase găsite în cenușa din butoiul metalic de la locuința lui Gheorghe Dincă, a condus la stabilirea unui profil ADN unic, aparținând Alexandrei Măceșanu".


Alexandra Măceșanu, de 15 ani, a dispărut miercuri, 24 iulie, după ce a luat o mașină "la ocazie". În același mod a dispărut în luna aprilie și Luiza Melencu, de 18 ani. Suspectul, Gheorghe Dincă, a fost identificat abia vineri, 26 iulie, după ce joi Alexandra a sunat de trei ori la 112 pentru a-și anunța răpirea. După ce inițial a negat că le cunoaște pe cele două fete, Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că a ucis-o pe Alexandra și i-a ars trupul. Bărbatul le-a spus anchetatorilor că a procedat la fel și cu Luiza.


Este așteptat și raportul privind oasele identificate într-o pădure de lângă Caracal și despre care Gheorghe Dincă a spus că sunt ale Luizei. Inițial, INML nu a putut identifica un ADN deoarece oasele erau prea calcinate, însă procurorii au cerut refacerea analizelor.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1421 secunde