Caz incredibil la Constanța. Femeie amenințată cu moartea, după ce a refuzat asasinarea propriului soț

931
Caz incredibil la Constanța. Femeie amenințată cu moartea, după ce a refuzat asasinarea propriului soț - 2806261529329010-1536835997.jpg

Articole de la același autor

Un caz mai puțin obișnuit, demn de un scenariu de film, s-a petrecut în localitatea constănțeană Valu lui Traian.

O femeie de 42 de ani a alertat poliția, susținând că este amenințată cu moartea, dacă nu oferă sume de bani unui bărbat.

În urma cercetărilor în cazul infracțiunii de șantaj, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, bănuit de comiterea faptei.

"La data de 20 august a.c., o femeie, în vârstă de 42 de ani, din localitatea Valu lui Traian, a sesizat organele de poliție că a fost amenințată cu moartea și acte de violență gravă de respectivul bărbat, care i-a cerut sume de bani cuprinse între 1000 și 4500 de euro", spun polițiștii constănțeni.

A refuzat asasinarea propriului soț

După ce au strâns și analizat probe, oamenii legii au stabilit că, pe parcursul lunii mai 2018, respectivul bărbat s-a oferit să-l asasineze pe fostul soț al femeii, dar și doi prieteni ai acestuia. Dar pentru că femeia s-a opus ideii, așa-zisul asasin a recurs la amenințări cu moartea sau acte de violență, solicitând diverse sume de bani.

La data de 11 septembrie a.c., polițiștii constănțeni au percheziționat locuința acestuia din Valu lui Traian, după care l-au reținut și introdus în arestul I.P.J. Constanța.

Pe numele bărbatului, în vârstă de 54 de ani, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj, a fost emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

În cauză, suportul de specialitate a fost asigurat de polițiștii din cadrul Brigăzii Operațiuni Speciale Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Septembrie 2018
Stire din Social : Cum să vă feriți de hoții din locuințe
Pagina a fost generata in 0.4403 secunde