Vezi varianta desktop
Înapoi la ediţia de astăzi
Eveniment

Caz incredibil la Constanța! Elev transferat fără acordul părintelui. "Am rămas fără cuvinte…"

Ştire online publicată Joi, 12 Octombrie 2017
de Sorin MIHALACHE
Citeste articolul
Comenteaza aici
Sau,,,
Titlul putea fi "Elev transferat cu acordul unui parinte"!
de la Ion
Made in Deleni
Directoarea e marioneta imbecilului de primar...Secretara e cumnata primarului...O mana se spala pe alta!Primarul e cel care trasează directive iar directoarea le executa fara sa comenteze.Oare de Ce?Vor cădea in gol? Sau va interveni iar primarul si le va salva cu relatiile lui din PSD? Încă un motiv ca directoarea si secretara sa fie mult timp datoare-vândute primarului care va continua sa se implice in viata sc
de la Corina
Cataclism al invatamantului
Acest stimabil.... aproape primar.....aproape mason.....aproape profesor.....aproape general.....aproape om,...... va face din vorbe ca la zorile, ca la raja. Este de o prostie si incompetenta iesita din comun! Asa de bun este ca nu poate nici de Marcu sa ne scape cu toate "statuturile" lui. Un mânaci ! Actionati in judecata doamna, copilul putea ajunge oriunde, din pacate ! Totusi, va poate rezolva dumnealui, aveti ceva mărunțis ? Se deplaseaza personal, doar o rezervare sa faceti !
de la Madgearu Team
secretara cine te a angajat??
Dragi parinti pe mine ma deranjeat foarte tare raspunsul secretarei fiind considerat o scarba???Ce ea nu face voluntariat??Dar de ce primeste salariul?....De ce a luat scaunul de secretara?Ma intreb daca secretara era si este si calificata ptr. o astfel de pozitie??Cate cunostinte are in afara de a petrece timp pe tableta sau Telefon?Este acceptabil un astfel de raspuns obraznic intr o institutie de invatamant? Daca este acceptabil atunci ce respect mai asteptam de la pruncii nostri catre cadrele didactice?
de la BlackBerry
Marca Miu
Domnu' miu sa lase mesele electorale la RAJA si sa se ocupe de adevaratele probleme. Spune numai prostii. NU e necesara prezenta ambilor parinti la transfer! Dar, cu pitipoancele si betivele aduse la ISJ!
de la Parinte
Social Eveniment Sport
Cultură-Educație Politică Economie
Actual Monden Fun
Arhiva