CAZ CUTREMURĂTOR în județul Constanța: Trei surori VIOLATE de propriul tată, ani la rând!

1382
3
CAZ CUTREMURĂTOR în județul Constanța: Trei surori VIOLATE de propriul tată, ani la rând! - fondtrimisjudecata1373385147-1391158049.jpg

Articole de la același autor

Trei surori din orașul constănțean Hârșova au trăit, ani buni, un adevărat calvar: au fost violate de tată! Fetele au 11, 12 și respectiv 16 ani și, de câțiva ani, au fost crescute mai mult de tată, Vasile Stroe, de 45 de ani, căci mama muncea în Constanța și mergea mai rar acasă. 


Profitând de absența nevestei, bărbatul și-a făcut vrerea cu minorele. Prima pe care a bătut-o și abuzat-o sexual a fost fiica cea mare, în vârstă de 16 ani, pe care a violat-o vreme de mai bine de șapte ani - reclamă minora. Anul trecut, individul a forțat-o și pe fiica mijlocie să întrețină relații sexuale normale, iar aproape de sfârșitul anului 2013, după Crăciun, a batjocorit-o și pe cea mai mică dintre fiice. 


În cele din urmă, totul a ieșit la iveală la sfârșitul săptămânii trecute, când copilele au prins curaj și au povestit unei vecine drama pe care o trăiesc. Pe fir au intrat și polițiștii și procurorii, care l-au reținut pe bărbat. Acesta a fost prezentat instanței de judecată, care a dispus arestarea lui preventivă pentru 29 de zile. 


Totodată, cazul a intrat și în atenția Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța. În cazul minorelor s-a luat decizia internării la Centrul de Primire Minori în Regim de Urgență, unde sunt consiliate psihologic. 




Comentează știrea

baloou
31 ianuarie 2014
castrat si omorat

puscaria e putin pt asta . trebuie castrat fara anestezie si apoi spanzurat

valeu...
31 ianuarie 2014
asta-i nebun?

ce dreaci baltati are? ascundeti-l cam 36 de ani, sa nu-l mai vada nimeni! (De ce 36? 3x12 ani.)

Camelia Ivan
1 februarie 2014
Omul acesta nu mai e tata e un animal

Sper sa fie pedepsit cum se cuvine e un om fara suflet pentru proprii lui copii ar merita pedeapsa cu moartea

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.538 secunde