Căutări sistate în cazul marinarului căzut peste bord, în Dunăre

de Florentina BOZÎNTAN Luni, 27 Ianuarie 2020 172
Salvatorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au sistat, după două zile, căutarea unui marinar căzut în apele Dunării. 


Marinarul în vârstă de 40 de ani se afla la bordul unei nave sub pavilion România, ce făcea manevra de formare a convoiului, la km 347+500, pe malul stâng al Dunării, în zona localității Izvoarele. 


În seara zilei de 23 ianuarie, în jurul orei 23.00, marinarul ar fi căzut peste bord. Militarii au fost sesizați abia a doua zi, când au început și căutările. La fața locului au ajuns patru scafandri, cu o ambarcațiune, și trei subofițeri din cadrul Detașamentului Cernavodă. 


Două zile, scafandrii au „periat” toată zona, fără a găsi însă bărbatul. Drept pentru care, ieri, reprezentanții ISU Dobrogea au anunțat sistarea căutărilor. Potrivit surselor noastre, s-a luat această decizie întrucât este foarte posibil ca trupul să fi fost purtat de ape în alte zone. 


Cazul a intrat în atenția polițiștilor de la Transporturi, care au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările concrete ale dispariției bărbatului. 


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei