CĂUTĂRI cu echipament cu termoviziune și câine de urmă. Fetița DISPĂRUTĂ de la Ovidiu este de negăsit!

1851
CĂUTĂRI cu echipament cu termoviziune și câine de urmă. Fetița DISPĂRUTĂ de la Ovidiu este de negăsit! - untitled-1574843272.jpg

Articole de la același autor

Zeci de oameni o caută și la această oră, pe micuța Denisa Cadrie Memet, de 6 ani, dispărută din orașul Ovidiu în jurul orei 19.00. Polițiști, polițiști locali, polițiști de la Frontieră, angajați ai Primăriei Ovidiu, dar și voluntari – în total, peste 60 de persoane - au căutat prin tot orașul, dar și prin împrejurimi până după ora 4,00, dar fără să dea de urma fetiței. Aceștia s-au ajutat de un câine de urmă, dar și de tehnică cu termoviziune, dar nu au găsit niciun indiciu. 


În această dimineață, în jurul orei 8,00, voluntarii s-au întors și continuă căutările. 


Familia micuței le-a spus polițiștilor că aceasta mai avea obiceiul să plece de acasă, dar nu departe, ci până la o casă alăturată, la o vecină care a avut-o în grijă timp de doi ani, cât mama ei a fost plecată în Italia. Aseară, când fetița a plecat de acasă în jurul orei 18,00, familia a bănuit că a mers la aceeași vecină. S-au alarmat însă când au constatat că nu era la femeie și au alertat autoritățile. 
De menționat că familia este una sărmană, sunt de etnie romă și vorbesc foarte puțin românește. 


Familia nu a putut oferi autorităților date despre obiectele de îmbrăcăminte cu care a plecat fetița de acasă. 
Cetățenii care pot furniza orice informații în legătură cu această persoană sunt rugați să contacteze dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611364 int.20005.


UPDATE - Din fericire, în jurul orei 10,30, fetița a fost găsită în viață, după ore bune de căutări ample.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4437 secunde