Cauciucuri încinse și motoare turate - Smart Driving Series, la Constanța de Rusalii

806

Articole de la același autor

Astăzi, se dă startul "Smart Driving Series", competiția dedicată pasionaților de viteză și aspiranților la o carieră în domeniul motosport. Pe circuitul special amenajat de la Maritimo Shopping Center, în acest an vor rula opt mașini BMW Seria 2 Coupe 228i. Toate mașinile au fost modificate pentru a asigura maxima siguranță a pasagerilor. 


După probele libere de astăzi, mâine evenimentul se va desfășura între orele 9:00 și 19:00, activitățile incluzând Warm-up-uri, calificări, Taxi Racer și sesiuni alături de un instructor Smart Driving, manșele de concurs propriu-zise, la ambele categorii, Gentleman Driver și Junior, fiind urmate de o surpriză venită din partea Ansamblului de dansuri al Comunității Elene Elpis din Constanța. 


Duminică programul este asemănător, activitățile debutând tot la ora 9:00, la ora 17:00 având loc festivitatea de premiere. 


"Smart Driving Series își propune să asigure un cadru profesionist pentru participanții amatori care vor să petreacă un week-end departe de stresul și rutina din timpul săptămânii cufundați în propria pasiune pentru viteză, dar în condiții de sigu-ranță maximă.


De asemenea, ne dorim să oferim o oportunitate tinerilor care își doresc o carieră în motosport, dar nu au avut șansa de a demonstra și evi-denția abilitățile lor, din cauza costurilor impuse de campiona- tele naționale", a declarat Andrea Fogliazza, manager Smart Driving. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1547 secunde