Câte patrule de poliție sunt, zilnic, pe străzile Constanței

de Florentina BOZÎNTAN Vineri, 21 Februarie 2020 718
Polițiștii constănțeni și-au stabilit un obiectiv din a ajunge cât mai repede la solicitările pe care le primesc prin numărul unic de urgență 112. 


Astfel, potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Constanța, pe parcursul lui 2019, oamenii legii au fost solicitați la 28.218 intervenții la evenimente, iar dintre acestea, în 18.564 de cazuri s-a ajuns la fața locului în mai puțin de zece minute, iar în 2.197 de situații polițiștii au fost la fața locului până în 15 minute. 


Totodată, dacă în mediul rural situația este mai greu de gestionat, având în vedere că numărul polițiștilor este redus, iar un echipaj trebuie să supraveghere mai multe localități, în urban numărul de patrule este suficient. 


Potrivit comisarului șef Ion Chiru, șeful Poliției municipiul Constanța, în fiecare zi, pe străzile reședinței de județ patrulează între 20 și 25 de echipaje de poliție. 


„Consider că sunt suficiente, în plus avem și sprijinul Poliției Locale, al Rutierei și Jandarmeriei. În timpul verii, ajungem și până la 35 de patrule în fiecare zi”, a arătat cms. șef Ion Chiru. 


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei