Câte patrule de poliție sunt, zilnic, pe străzile Constanței

764
Câte patrule de poliție sunt, zilnic, pe străzile Constanței - zeceminute-1582234181.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni și-au stabilit un obiectiv din a ajunge cât mai repede la solicitările pe care le primesc prin numărul unic de urgență 112. 


Astfel, potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Constanța, pe parcursul lui 2019, oamenii legii au fost solicitați la 28.218 intervenții la evenimente, iar dintre acestea, în 18.564 de cazuri s-a ajuns la fața locului în mai puțin de zece minute, iar în 2.197 de situații polițiștii au fost la fața locului până în 15 minute. 


Totodată, dacă în mediul rural situația este mai greu de gestionat, având în vedere că numărul polițiștilor este redus, iar un echipaj trebuie să supraveghere mai multe localități, în urban numărul de patrule este suficient. 


Potrivit comisarului șef Ion Chiru, șeful Poliției municipiul Constanța, în fiecare zi, pe străzile reședinței de județ patrulează între 20 și 25 de echipaje de poliție. 


"Consider că sunt suficiente, în plus avem și sprijinul Poliției Locale, al Rutierei și Jandarmeriei. În timpul verii, ajungem și până la 35 de patrule în fiecare zi", a arătat cms. șef Ion Chiru. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.468 secunde