Cât de "dispărută" e… dispăruta din Agigea? Iată unde e activă maxim!

13269

Articole de la același autor

Un anunț sosea, ieri, din partea IPJ Constanța, în care se semnala dispariția unei persoane, constănțenii care dețin informații fiind rugați, prin intermediul ziarului nostru, să contacteze poliția. Firesc, familia a apelat la oamenii legii și de aici s-a urmat procedura clasică.

Reacții nu au întârziat să apară, cititorii semnalând faptul că Andreea Mădălina Neagu, în vârstă de 15 ani, nu ar fi chiar așa de "dispărută", pentru că are activitate intensă pe rețelele de socializare și ar putea fi contactată/localizată.

Am verificat și noi un cont indicat de instagram și, într-adevăr, fata avea postate fotografii recente, de acum două zile, în care zâmbește bine mersi…

Iată anunțul inițial transmis de IPJ Constanța:

O fată de 15 ani din Agigea este căutată de familie, cu disperare, de aproape o săptămână. Andreea – Mădălina Neagu, în vârstă de 15 ani, din localitatea Agigea, județul Constanța a plecat de acasă miercuri, 5 iunie, în jurul orei 22, și de atunci nu a mai revenit.

Andreea are 1,65m înălțime, constituție astenică, păr blond, tuns până la nivelul umerilor, față rotundă, ten alb și ochi verzi.

La data plecării, tânăra purta maiou alb în dungi roșii și mov, pantaloni sport de culoare gri și papuci negri.

Cetățenii care pot furniza orice informații în legătură cu această persoană sunt rugați să contacteze Postul de Poliție Agigea sau Dispeceratul IPJ Constanța, tel.0241.611364 int.20005.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4873 secunde