Case sparte de hoți, mașini vandalizate, orășeni tâlhăriți. Poliția Constanța avertizează!

363
Case sparte de hoți, mașini vandalizate, orășeni tâlhăriți. Poliția Constanța avertizează! - casesparte-1506618122.jpg

Articole de la același autor

Cine crede că hoții nu sunt creativi, sau că nu sunt în stare să își ducă la bun sfârșit planurile de a-și însuși ilegal lucruri care le nu le aparțin, se înșală drastic.


Fie că vorbim despre persoane care îi tâlhăresc pe constănțeni în plină stradă, în miez de zi, fie că ne referim la cei care sparg case sau mașini, sau chiar și la cei care fură din buzunarele călătorilor din autobuze, un lucru este cert. Fiecare dintre noi poate deveni victimă! De aceea, primele măsuri "anti-furt" pleacă chiar de la propria persoană. Pentru că noi trebuie să fim precauți în orice secundă. Pentru a veni în ajutorul nostru, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității și cei din cadrul Secției 3 Poliție au desfășurat activități de informare și conștientizare a cetățenilor cu privire la prevenirea furturilor din locuințe, din autoturisme, precum și a celor de tâlhărie, în cadrul campaniei intitulate sugestiv "HOȚII SUNT CREATIVI, FII PREVENTIV!".


Cum bine v-ați dat seama, scopul acestei campanii îl reprezintă informarea populației cu privire la modalitățile de prevenire a infracțiunilor contra patrimoniului și persoanei, prin transmiterea mesajelor cu caracter preventiv, distribuirea către beneficiari a unor materiale care conțin recomandări destinate autoprotecției și organizarea de acțiuni pentru grupurile țintă.


Activitățile s-au desfășurat pe raza municipiului Constanța, unde polițiștii au distribuit pliante și afișe cetățenilor, cărora le-au oferit sfaturi și recomandări.


De asemenea, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității împreună cu cei din cadrul Poiliției Locale Constanța au desfășurat activități de prevenire a furturilor din buzunare, poșete și a tâlhăriilor ce pot avea loc în mijloacele de transport în comun.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2578 secunde