Casa unei polițiste, spartă! Hoții i-au furat ARMAMENTUL și bijuterii

458
Casa unei polițiste, spartă! Hoții i-au furat ARMAMENTUL și bijuterii - politistavalcea-1549280195.jpg

Articole recomandate

Locuința unei polițiste din localitatea Pietrari, județul Vâlcea, a fost spartă de hoți, iar aceștia i-au furat armamentul de serviciu pe care îl avea în casă, scrie libertatea.ro

Polițiștii vâlceni au demarat o anchetă internă cu privire la modul de păstrare a armamentului după ce locuința unui agent din localitatea Pietrari a fost jefuită, hoții plecând cu armamentul de serviciu al acestuia. Hoții care au pătruns în casa polițistei, duminică, au fugit cu arma de serviciu a acesteia și cu mai multe bijuterii pe care le avea în casă.

Hoții care au pătruns în casa polițistei, duminică, au fugit cu arma de serviciu a acesteia și cu mai multe bijuterii pe care le avea în casă.

"La data de 03.02.2019, polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Pietrari au fost sesizați cu privire la faptul că în locuința unui polițist din cadrul secției ar fi pătruns persoane necunoscute, de unde ar fi sustras bijuterii și armamentul de serviciu din dotarea polițistului. Imediat, au fost mobilizate toate efectivele în vederea efectuării de cercetări", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea, potrivit Agerpres. 


Polițiștii au deja un cerc de suspecți, în cadrul inspectoratului fiind declanșată și o anchetă internă, a menționat reprezentantul IPJ Vâlcea. 


Foto: Vocea Vâlcii



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5459 secunde