Căruțele din Constanța, verificate de polițiștii locali. Amenzi și utilaje confiscate, după control

769
4
Căruțele din Constanța, verificate de polițiștii locali. Amenzi și utilaje confiscate, după control - 27935618159681698373836618588193-1518172084.jpg
Astăzi, polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice și în domeniul menținerii ordinii și liniștii publice din cadrul Direcției Generale Poliția Locală au desfășurat activități de prevenire și control care au avut ca scop depistarea și sancționarea conducătorilor de vehicule cu tracțiune animală, care nu respectă prevederile legale prinvind accesul și deplasarea acestora pe raza municipiului Constanța.

Până la ora 11.00, au fost aplicate patru sancțiuni contravenționale și ridicate patru atelaje în vederea imobilizării acestora într-un spațiu special amenajat al administrației publice locale.

Activitatea pe linia rutieră face parte dintr-0 campanie care se va derula în mod prioritar și zilnic. 

Comentează știrea

Alina
9 februarie 2018
Salvati

Salvati bietii cai!!! Amenda degeaba se da la barbarii aia...ce sa le ia ....oricum nu vor plati amenzile...salvati caii

SRI
9 februarie 2018
De ce acum ?

Constanta nu poate exista fara carute ..aste ptr. ca fiind un oras oriental .pestrit plin de tigani ..tigani - turci etc. practic asta indeletnicire sa spun asa se transmite din tata in fiu ,,si tare buna reclama face orasului ..vara turistii straini filmau si se tavaleau pe jos de ras ..politia primaria si toti ceilalti se fac ca isi fac treaba ..salariu vine ..etc. amenzile nu se platesc niciodata atunci punei la sapat santuri ptr tras gaze ..sa mature orasuL ...NICAIERI IN TARA NU VEZI ASA TIGANIE MIZERIE SI NEPASARE ...asa locuitori asa oras ..

ct
9 februarie 2018
distruse

prinsw si distruse... singura solutie

Constantean
9 februarie 2018
Oras curat

Vrem un oras curat , civilizat , european , cerem prea mult ? legi corecte si să se aplice , lumea civilizată asa funcționează !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1592 secunde