Care este poziția oficială a IPJ Constanța despre polițistul prins în timp ce fura fier vechi

192
Care este poziția oficială a IPJ Constanța despre polițistul prins în timp ce fura fier vechi - politia13539308781355917374-1365680979.jpg

Ofițerii anticorupție l-au reținut, aseară, pe Vasilică Lazăr, de la Poliția Rasova. Fostul șef de post este suspectat că ar fi în "combinație" cu o rețea de hoți care ataca vagoanele de fier vechi în timp ce acestea staționau în gări. Flagrantul a avut loc aproape de gara Cernavodă. Referitor la acest aspect, reprezentanții IPJ Constanța au declarat:

"Comanda Inspectoratului de Poliție Județean Constanța a fost încunoștințată cu privire la reținerea de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța a unui polițist din cadrul Postului de Poliție Rasova, față de care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Comanda Inspectoratului de Poliție Județean Constanța se dezice de acțiunea individuală a polițistului și precizează că nu va tolera sub nici o formă abaterile disciplinare sau de încălcare a dispozițiilor legale ale polițiștilor din subordine, cooperând în acest sens cu autoritățile îndrituite să verifice sau să cerceteze astfel de comportamente lipsite de profesionalism și care aduc atingere imaginii instituției", spun reprezentanții IPJ Constanța.

Citește și POLIȚIST CONSTĂNȚEAN, prins în timp ce fura fier vechi din vagoane

 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3222 secunde