Captură a Gărzii de Coastă: lăzi cu pește braconat!

325
Captură a Gărzii de Coastă: lăzi cu pește braconat! - 10aprgardapeste-1586520349.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au depistat în zona de competență un bărbat care transporta, cu un autoturism, aproximativ 200 kilograme pește, fără documente legale.

Astăzi, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța - Punctul de Trecere a Frontierei Midia, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pe raza localității Mihail Kogălniceanu, un autoturism, condus de un cetățean român, în vârstă de 33 de ani, domiciliat pe raza județului Constanța.

În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, polițiștii de frontieră au descoperit zece lăzi din plastic ce conțineau cantitatea de 197 kg pește, din specia caras, în stare proaspătă, pentru care persoana în cauză nu deținea documente legale. Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăți comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar în cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținerea și transportul fără documente legale a peștelui și altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit ori produselor din pește.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4277 secunde